AKMAN VE ÖZDAMAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

BAFRA’DA MEVLİDLİ MANEVİ SÜNNET

AKMAN VE ÖZDAMAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
AKMAN VE ÖZDAMAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

AKİF ÖZDAMAR’A BAFRA’DA  MEVLİDLİ MANEVİ SÜNNET PROGRAMI DÜZENLENDİ

AKMAN VE ÖZDAMAR AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni Sacide Özdamar  ve  Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar’ın  evlatları, Mevlüde- Emekli Çarşı Camii Müezzini Abdullah Akman , Meryem- Emekli Esnaf Ömer Özdamar’ın torunları Akif Özdamar’a Bafra ilçesinde mevlid-i şerifli manevi sünnet merasimi düzenlendi.

Sünnet programı Elit Kent Sitesinde  delikanlılığa adım atan Akif Özdamar için düzenlenen konvoyla başladı.

Yoğun bir araç konvoyun katılımı ile Bafra İlçesinde tur atılarak Çetinkaya Köprüsüne gelindi. Akif Özdamar arkadaşları ve  ailesi köprüden geçti.

Konvoy daha sonra Bafra Toplantı ve Davet Merkezine geldi. Akif Özdamar alkışlar arasında salona Ceddin Deden mehter marşı ile giriş yaptı. Burada din görevlileri tarafından düzenlenen dini programla , ilahilerle , aşrı şeriflerle manevi bir hava yaşatıldı. Yapılan duaların ardından ikramlarda bulunuldu.

 

Sünnet programına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan yardımcıları İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş, Bafra Belediyesi Birim Müdürleri,Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi, Bafra Belediyesi personeli, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi,MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve yönetimi,  Mahalle Muhtarları, ile çok sayıda davetli katıldı.