Advert

Yeni Türkiye Yeni Nesiller...

İKİ AYDA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİLER

Yeni Türkiye Yeni Nesiller...
Yeni Türkiye Yeni Nesiller...

Erdoğan Tok; "Yeni Türkiye Yeni Nesiller..."

" Ülkesi'ne, milletine ve bayrağına sevdalı bir gençlik yetiştiriyoruz" Belediye olarak milletine sevdalı, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirdiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Etüd merkezlerimize eğitim gören çocuklarımızı, ülkesine, milletine ve  bayrağına sevdalı, 2023 hedeflerine uygun bir nesil olarak geleceğe hazırlıyoruz." dedi.

Geçtiğimiz hafta Kadifekale Etüd Merkezinde eğitim gören öğrencilerin belge töreninin ardından Yaşardoğu Etüd Merkezinde de  iki aylık eğitim sürecini tamamlayan öğrencilere Seyyid Kutbeddin Camii’nde kılınan öğle namazının ardından camii sundurmasında belge töreni
düzenlendi.
İKİ AYDA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİLER
İki aylık eğitim sürecinde Temel Dini Bilgiler, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel aktivitelerin yapıldığı kursta yaz tatilini verimli bir şeklide değerlendirdiler. Sosyal aktiviteler kapsamında öğretmenler nezaretinde Samsun'un tarihi
ve kültürel mekanlarını gezen çocuklar şehrin tarihi ve turistik değerleri hakkında bilgi sahibi oldular.  Yaz dönemini iki ay süresince devam eden kursta hem öğrenerek hem de eğlenerek geçiren çocuklara kurs sonunda  Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.
 HEDEF 2023 GENÇLİĞİ
Yeni Türkiye’nin gençler tarafından inşa edileceğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “ Yeni Türkiye gençliğini 2023 hedefleri yolunda milli ve manevi değerlerine bağlı, ahlaklı, etkin, girişimci, donanımlı, evrensel değerler ile kendi tarihinden aldığı değerleri harmanlamayı bilen bir gençlik olarak tasavvur ediyoruz. Çocuk ve gençlerimizin eğitimden yoksun kaldığı zamanlarda, karanlık ortamlara itildiğini görmekte, şer odaklarının ellerinde geleceği körelmekte, toplumdan uzaklaşarak kötü alışkanlıklar kazanmaktadır. Bu manada amacımız, çocuk ve gençlerimizi her anlamda, her alanda eğitim, sosyal ve sportif alanlarda eğiterek Yeni Türkiye’nin inşasına hazırlamaktır.” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500