Advert

ÇOCUKLARIMIZ VE EĞİTİM GELECEĞİMİZDİR

KIRCALI: ÇOCUKLARIMIZ VE EĞİTİM GELECEĞİMİZDİR

ÇOCUKLARIMIZ VE  EĞİTİM GELECEĞİMİZDİR
ÇOCUKLARIMIZ VE  EĞİTİM GELECEĞİMİZDİR

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kırcalı mesajında” Eğitim ve çocuklarımız geleceğimizdir” dedi. Kırcalı yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi:

 

2016-201 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle geleceğin teminatı çocuklarımızın,  onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan velilerin ve ülkenin her köşesinde büyük fedakarlıklarla hizmet veren öğretmenlerin coşkusunu gönülden paylaşıyorum. Okul öncesinden üniversiteye bütün öğrencilerin çağın gereklerine uygun eğitim almaları, teknolojik imkanları en yüksek seviyede kullanmaları ve eğitim fırsatlarından aynı derecede faydalanmaları için hükümet olarak bütün gayretlerimizle çalışmaktayız. Biz, Eğitim harcamalarını ülkenin geleceğine yönelik birer yatırım olarak görmekteyiz.  2016-2017 eğitim-öğretim Yılı’nda, değerli öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum.

 

 

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: 15 yılda ülkemizde büyük eğitim atılımlarını gerçekleştirdik binlerce okul ve yüzbinlerce yeni derslik kurduk. Bununla birlikte geleceğe yön verecek projeleri hayata geçirmek için de büyük gayret gösteriyoruz. Çocuklarımızı bilgiyi üreten ve insanlığın hizmetine sunan, geleceğin dünyasında söz sahibi olan fertler olarak yetiştirmek ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için büyük önem taşımaktadır. Eğitimi öğrencilerimizin ruhi ve bedeni sağlıklarını ön planda tutan, ahlaklı bir fert ve toplum hedefiyle hareket eden, farklı düşüncelere daima saygı duyan, araştırmayı-sorgulamayı vazgeçilmez kabul eden ve tam demokrasiyi benimseyen bir anlayış üzerine inşa etmeliyiz. Bu yolda yaptığımız çalışmaların güzel sonuçlarını almaktayız. Bu yolda çalışmalarımız kararlılıkla sürecektir. Bu bağlamda; yeni eğitim-öğretim yılına başlarken, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük fedakârlıklarla, yurdun her köşesinde hizmet veren öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyorum. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500