Advert

ASFALT ÇALIŞMALARI GAZİ PAŞA MAHALLESİ’NDE SÜRÜYOR

ASFALT ÇALIŞMALARI GAZİ PAŞA MAHALLESİ’NDE SÜRÜYOR

ASFALT ÇALIŞMALARI GAZİ PAŞA MAHALLESİ’NDE SÜRÜYOR
ASFALT ÇALIŞMALARI GAZİ PAŞA MAHALLESİ’NDE SÜRÜYOR

Bafra Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını Gazipaşa Mahallesi’nde sürdürüyor.

Yaz mevsimi ile birlikte ilçenin çeşitli mahallelerinde sürdürülen asfalt ve kaldırım çalışmaları devam ediyor.

Bafra Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yürütülen asfalt ve kaldırım çalışmalarında daha önce ilçenin en işlek caddelerinden Çaycılar Sokak’ta kaldırım ve asfalt, Tütün Mağazaları Sokaklarında kaldırım ve asfalt, Bafra Devlet Hastanesi civarında kaldırım, Gazi Osman Paşa Mahallesinin birçok cadde ve sokağında asfalt çalışması yapılmıştı.

Belediye Fen işleri ekipleri şimdi de Gazi Paşa Mahallesinde doğalgaz çalışmaları nedeni ile bozulan yollarda ve hiç asfalt görmemiş noktalarda çalışmalarını yürütüyor. Gazi Paşa Mahallesi Ertuğrul Gazi, Koloğlu, Çiğdem, Uygur, Oğuzhan, Yıldırım Beyazıt, Şehit Adem Yıldız sokaklarında asfalt çalışması tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu. Mahallenin diğer bozuk yollarında da çalışmalar devam ediyor. Çalışmaları Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu ile birlikte inceleyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 2016 yılı içerisinde şu ana kadar 10.000 tondan fazla asfalt döküldüğünü belirterek şunları söyledi: 

“İlçemizin çeşitli mahallelerinde yaz sezonu ile birlikte hem kaldırım hem de asfalt çalışmaları yaptık ve yapmaktayız. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bu çalışmaları hız kesmeden Gazi Paşa Mahallemizde devam ettiriyor. Daha önce diğer mahallelerimizde asfalt çalışmaları yaparken Gazipaşa Mahallemizin bazı bölgelerinde de yama çalışmaları yapmıştık. Asfalt çalışmalarımızdan sonra ilçemizin değişik noktalarında kaldırım çalışmalarımız da olacak. Belediyemiz tüm imkânlarını seferber ederek çalışmalarını sürdürecek. Bugün de Kaymakam Vekilimiz Sayın Türkoğlu ile birlikte Gazi Paşa mahallemizde yürüttüğümüz asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik. Mahalle Muhtarımız İrfan Varol beyin de hazır bulunduğu incelememizde ekibimizden çalışmalar hakkında bilgi aldık.”

 

Başkan Şahin ve Kaymakam Türkoğlu çalışmaları incelemelerinin ardından vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500