93 YILDIR AYNI COŞKU

EN BÜYÜK BAYRAM KUTLU OLSUN

93 YILDIR AYNI COŞKU
93 YILDIR AYNI COŞKU

HAYDİ GELİN BU COŞKUYU GAZİPAŞA’DA HEP BERABER YAŞAYALIM

SONSUZA DEK YAŞATACAĞIZ

BAFRA’nın tarihi mahallesi Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İrfan VAROL, Cumhuriyetimizin 93. yıldönümünü kutlamak için 29 Ekim 2016 Cumartesi günü akşamı saat 19:00’da Bafra Belediyesi, Gazipaşa Mahallesi Muhtarlığının ve Bafra Balkan Türkleri Derneğinin ortaklaşa düzenleyeceği Geleneksel Cumhuriyet Bayramı Şenlikleri’ni, Bafra ve Bafra dışından katılacak davetlilerle omuz omuza, halaylar çekerek kutlayacaklarını söyledi.

EN BÜYÜK BAYRAM KUTLU OLSUN

Bafra’da Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümü kutlamaları 28 Ekim 2016 Cuma günü 13:00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunuş programı ile başlayacak. 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 09:00’da Bafra Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü yapılacak.

Bafra’mızın Gazipaşa Mahallesi’nde Cumhuriyetimizin Kuruluş Yıldönümünü kutlamak bir ayrıcalıktır.

Bafra’nın tarihi Gazipaşa Mahallesi Muhtarı İrfan VAROL Cumhuriyetimizin 93. Yıldönümünü kutlamak için 29 Ekim 2016 Cumartesi günü akşamı saat 19:00’da Bafra Belediyesi, Gazipaşa Mahallesi Muhtarlığının ve Bafra Balkan Türkleri Derneğinin ortaklaşa düzenleyeceği Geleneksel Cumhuriyet Bayramı Şenlikleri’ni, Bafra ve Bafra dışından katılacak davetlilerle omuz omuza, halaylar çekerek kutlayacaklarını söyledi.

VAROL, “1924 yılında Yunanistan’dan mübadele ile Bafra’ya gelen Balkan Türkleri Cumhuriyet’in kuruluşunu aralıksız 92 yıldır kutluyoruz. Bu yıl 93. yıldönümünü yüzlerce Bafralının katılımı ile coşkuyla kutlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı geleneksel şölenimize davet ediyoruz.” dedi.

Türk Milleti 93 yıl önce bugün aydınlığa yürüme ve irade ve kararlılığını cihana ilan etti. Aydınlıktan rahatsız olanlar, hep olsa da o muhteşem yürüyüş, hiç durmadı. Işık karanlığı hep yendi ve yenecek.

 

Atatürk’ün ifade ettiği gibi “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacak.”