İbrahim Abdurrahmanoğlu'nun babası İrfan Abdurrahmanoğlu," Oğlumun mesai arkadaşları ölümünün birinci yıldönümündan 12.Yıldönümüne kadar, her zaman beni ve ailemi telefonla arayarak, zaman zaman da ziyaretime gelerek, bize moral verdiler. Bu yılda, yine aramızdalar. Ne kadar vefalı olduklarını gösteriyorlar. Hepsine ailem adına, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Anma töreninden sonra törene katılanlara Abdurrahmanoğlu ailesi tarafından, Bafra Pidesi ikram edildikten sonra İbrahim Abdurrahmanoğlu'nun arkadaşları gelecek yılda buluşmak üzere, Bafra'dan ayrıldılar.
Anma Törenine; Samsun'dan İlker Koçyiğit, Ömer Şentürk, Hasan Saka, Şahin Ege, Yusuf Sağlam, Ender Karahüseyin, Erhan Kahveci, Tunahan Sarıtaşlı, İlker Çömez, Ordu'dan; Hasan Mete, Sabri Aydan, Amasya'dan; Okay Şahin, Ankara'dan; Serkan Taşkın, Sivas'tan; Hakan Hancı, Hasan Sağlam, Trabzon'dan; Erdem Serter, Hamdi Tomaç, Can Doğan, İstanbul'dan; Çağlar Toptaş, Sinop'tan; Emrah Sönmez, Bafra'dan; Rüstem Türk, Bahri Sel, Abdullah Şengül, Süleyman Kaycan
ANMA
Yokluğuna bir türlü alışamadığımız,değerli varlığımız seninle göz göze gelmeden, sana dokunmadan en fenası da, seni koklayamadan koskoca oniki yılı geride bıraktık.
İbrahim ABDURRAHMANOĞLU
Sana olan hasretimiz, özlemimiz ve sevgimiz hiç eksilmiyor. Her geçen gün kat ve kat artıyor. Seni Yüce Rabb'imize emanet ettik.Mekanın cennet olsun.
Biricik Oğlumuz, Ağabeyimiz, Dayım Ailesi