NİLÜFER VE GÖKBERK ÇİFTİ MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Bafra’mızın değerli iş insanlarından Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Onursal Başkanı ve Bafra Sağlık Eğitim Vakfı Başkanı Bülent Arslan-Nuran Arslan çiftinin küçük oğulları Şükrü Gökberk Arslan-Aysun Ahmet(merhum)Balan çiftinin kızları Nilüfer Arslan Kadıköy Kalamış’ta Yerleşik Büyük Kulüpte (Circle D'Orient) yapılan nikah merasimi ve görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

NİLÜFER VE GÖKBERK ÇİFTİ MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER
NİLÜFER VE GÖKBERK ÇİFTİ MUHTEŞEM BİR DÜĞÜNLE DÜNYA EVİNE GİRDİLER BafraHaber

Düğünde “YOL PROJECT" isimli çok profesyonel bir orkestra eşliğinde davetliler gönüllerince eğlendiler. Arslan ve Balan ailelerinin yurt içi ve yurt dışından gelen misafirleri düğüne katılımları büyük bir onur kaynağı oldu.

    Nikah öncesi verilen kokteyl de kız ve erkek tarafı davetlilerin tanışma sohbetlerinden sonra nikah törenine geçildi. Genç çift bir ömür boyu mutlulukları için "evet" diyerek aynı yastığa baş koyacakları evlilik müesseseleri için imzalarını attılar. Nikahın kıyılmasından sonra Kadıköy Belediye Nikah Memuru kıydığı nikahın evlilik cüzdanını Nilüfer'e verdi.Düğün törenine katılan davetliler nikah töreninden sonra geç saatlere kadar müzik eşliğinde eğlendiler.

     Balan ve Arslan aileleri düğün törenine katılan davetlilere bu mutlu günümüzde aramızda bulunmanın mutluluğunu bize yaşattığınız için hepinize teşekkür ederiz, dediler.

     Bafra Haber Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

BÜLENT ARSLAN NİLÜFER&GÖKBERK DÜĞÜN